0 Produs - 0,00 RON 0
Nu mai sunt produse in cosul tau
Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

.

Îți povestesc necunoscutul

Îți povestesc necunoscutul

C Madalina mar 8, 2017 Uncategories 0 Comments

Imi place să fiu scris. Inspiră-te să scrii. Hey tu … asta vreau să fie despre tine și pentru tine. Îți place?! … rămâne între noi..

Da, TU … despre tine vreau să povestesc. Tu, cea care dimineața in tramvai, in drumul tău spre muncă, realizezi că nu te gândești suficient la tine … tu, cel care ți-ai luat o cafea la chioșcul din drumul tău și iți aștepți colegul să fumați o țigară …  tu, cea care ajungi acasă și in cadă sub duș realizezi cât ești de istovită… tu, cel care ai ieșit din schimb de noapte și nu realizezi că alții acum se trezesc și vin la muncă… tu, cea care aștepti incântată ieșirea la munte cu prietenii din weekend… tu, cel care cu emoții o alergi de mână bucuros că a zis da… tu, cea care nu te vedeai mamă, iar acum nu te vezi intorcându-te la serviciu de dragul copilului… tu, cel care citești dimineața in metrou… tu, cea care ai venit cu toată speranța să faci o facultate… tu, cel din mașină care iți aștepți clienții de ocazie… tu, cea divorțată la 40 de ani… tu, cel ce dormi in atatea lenjerii straine … tu, cea ce nu te resemnezi de fostul … tu, cel care te-ai intors in țară cu gânduri sa realizezi ceva… tu, cea dedicată lui și copiilor voștri… tu, cel ce continui să inveți și la 35 de ani… tu, cea care te apropii de majorat ...tu, cel care te plimbi ușor incântat de noua ta mașină… tu, cea ce ai inceput cu stângul o carieră… tu, cel atras de sport mai mult decât de ea… tu, cea fără un viitor anume… tu, cel care ingheti facultatea in anul II… tu, cea cu el plecat peste hotare… tu, cel ce vinzi serviciul altuia… tu, cea care te pregătești să ieși cu colegii in oraș… tu, cel ce urmărești cu patos meciul de fotbal… tu, cea ce ți-e lene să te demachiezi… tu, cel ce iți invelești copiii…tu, cea ce adormi de el cuprins… tu… scrie-mi… tu scrie-mi și eu iți voi povesti necunoscutul.

Iți dorești, o visezi, il vrei, mereu ți-ai imaginat, nu poți uita, ai trăit, simțit, făcut? Te ajut să scrii… știi doar, rămane intre noi.

Trăiește prin mine, jurnalul tău secret… culeg fantezii, rămane intre noi. 

Like paginii, voi posta frecvent fanteziile impărtășite. 

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*