0 Produs - 0,00 RON 0
Nu mai sunt produse in cosul tau
Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

.

Te iubesc de cand te doream

Te iubesc de cand te doream

Alina Cretu iun 22, 2017 Uncategories 1 Comments

DA! Ce crezi ca exista iubire? Se numeste dorinta. Mai stii?

Eu stiu cat ne puteam vorbi de mult si absolut orice. Povesteam si cea mai banala intamplare, atat de mult ne puteam vorbi. Stiam de vecinii de la tara de la bunicii pe care nu ii vazusem sau cunoscusem inca, stiam de ghidusiile de la clasa, stiam de ce se intampla in liceu/facultate, stiam ce mancam, ce imbracam, ce vom face astazi, stiam unde vrem sa calatorim, stiam ce planuri sa facem si stiam sa visam, stiam pana cand ne revedem si vedem.

Ne vedeam si nu mai era la fel, parca nu mai vorbeam la fel de mult. Dar nici nu aveam nevoie, nu ne lipsea, stiam totul. Ne vedeam sa traim…era dorinta. Ca te lasai moale in bratele mele si ma sarutai liber, ca adoram mirosul tau, gustul salivei noastre era meniul preferat. Mai stii? Imi faceai observatie sfiita ca ma simti, iar eu te strangeam in mine ca te doream. Tu iti lasai capul pe umarul meu si te lua tremuratul, din tot corpul…atatea momente cand iti simteam si dintii clantanind de dorinta. Nu ne cunosteam macar pe atunci, nu te avusesem, nu am trait inca nimic unul cu celalalt, dar cat ne doream. Eu te iubeam, dar se numea dorinta. Imi plimbam mana pe pielea ta fina, imi coboram palma de pe obrazul tau pe mandibula, imi plimbam degetele pe gatul tau, pe lungul claviculei, ne sarutam, traiam, ne doream. Povesteam nimicuri. Ce povesti cand nu puteam sa ascult nimic pana la capat fara sa iti captez un sarut! De cate ori ma intrerupeai sa ma saruti…si nu te mai opreai din a ma saruta. Te ridicam in brate si te invarteam, plecam de mana in plimbari lungi, dar la cati pasi ne opream sa ne sarutam, mai stii? Eu te iubeam, dar stii, era dorinta. Mai stii cu pufuletii? Nu o voi povesti acum. Dar cand te suparau tocurile si am facut schimb de papuci? Stii cum se simtea fiecare atingere a palmelor noastre? Ce stimuli antrenam si ce simturi traiam? Era dorinta, iar eu te iubeam.

Astazi ma intrebi daca te mai iubesc. Atunci te doream, acum te iubesc. Te mai doresc? Intreaba-ma corect. Vrei sa scriu acum, aici? Voi scrie …fanteziile regasite aici vor fi si ale noastre.

Tu retine, te-am iubit de cand te doream.

 

Da like paginii/share prietenilor, vreau sa culeg fanteziile si povestile voastre … ramane intre noi. Daca ma sustii intra si pe site si da o comanda www.fanteziisecrete.ro.

1 Comments

  • Avatar
   Famous Buck
   Nov 26, 2020

   I hope <a href="https://fanteziisecrete.ro/en/smartblog/7_summer-entertaining.html">it</a> goes live now

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*