0 Produs - 0,00 RON 0
Nu mai sunt produse in cosul tau
Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

.

Nepregatit sa te tin

Nepregatit sa te tin

Alina Cretu mar 8, 2017 Uncategories 1 Comments

Inca ma gandesc daca e “genul ala de femeie”. Nu, nu e! Nu o pot incadra la nici un gen de ala de femeie. E doar ea. Pentru mine speciala, pentru tine poate doar o alta.

Caracter, nota 10. Infatisare nota 10, ochi mari, buze carnoase, zambet larg, sani mari si fermi. Matura, da. Atenta la cei din jur, la mine da. Cand aveam nevoie, fara sa o doresc, imi arata ca e acolo pentru mine, ca ea ma doreste. Eu nervos, agitat, ea zambitoare, cu vorbele la ea, mai punea si zambetul acela larg al ei. Imi placea, ma facea sa zambesc.

Cand ma gandesc ca ea m-a agatat, ea cu initiative, ea sa ma mangaie sa imi fie bine, deloc posesiva, intelegatoare. La pat? Masina de facut sex. Stia, a stiut mereu cum sa ma faca.

Doua saptamani, nu am putut rezista mai mult. Ma simteam nepregatit in fata ei. Stilul ei, sa ma relaxez, sa ma dezbrace, sa ma sarute, sunetele scoase in timpul unui sex oral adevarat, privirea ei cand o facea, modul cum se excita. Totul pana intram in ea. Se transforma, era innebunita, se misca, vroia repede, foarte repede, gemea si musca din cearceaf, imi striga si ordona sa o fac mai tare, mai tare, modul cum o facea, amenintarile sa nu termin ca nu stie ce imi face, imi cerea sa o lovesc, sa fiu pervers. Se oprea si ma sugea salbatic, inghitea tot. Ma trezeam cu ea din nou pe mine si de la capat. Faceam sex de 2-3 ori de dupa amiaza pana dimineata, duceam o partida si o ora, lipsea ceva. Eu ma simteam foarte bine, ea nu avea orgasm. Imi povestea ca are vibrator acasa, pompe de stimulare, nu e la primele jucarii, a utilizat si dildo. Nu imi displacea, imi faceam filme si vroiam sa merg si la ea sa o facem. Am fost si m-a luat de la intrare salbatic, nu am apucat sa ii vad jucariile sexuale. Ma frustra, ne era foarte bine, insa ma simteam doar eu bine, ei nu ii ajungeam. Era mereu doritoare, ii placea, era innebunita sa fiu in ea, lipsea ceva sa ma faca barbat, nu ii ofeream orgasm nici intr-o ora de sex continuu. Imi pierdeam increderea in mine. Eram mai bun la pat, dar ma simteam mai prost si nesigur pe mine. Ma speria acest fapt si am pus punct.

A suferit dupa mine, m-a cautat multa vreme mai apoi, imi parea rau. Mie, mi-au lipsit partidele de sex interminabile, modul cum ma facea sa ma simt atat de dorit, dar nu eram suficient de barbat pentru ea. Eu nu sunt asa.

Ami, am fost nepregatit.

 

www.fanteziisecrete.ro

1 Comments

  • Avatar
   Shyla Johnas
   Nov 30, 2020

   <a href="https://fanteziisecrete.ro/en/smartblog/5_bibendum-auctor.html">vash mala</a>

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*