0 Produs - 0,00 RON 0
Nu mai sunt produse in cosul tau
Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

.

EPILOG 1

EPILOG 1

Alina Cretu mar 8, 2017 Uncategories 1 Comments

Barbatii…mai exact baietii, tancii unii. Si nu zic asta ca nu ar avea corp ori nu se afiseaza ca barbat aratos, poate fi el si bine dotat. Dragii de ei cum te remarca, ii simti repede in jurul tau, iti place si tie ca femeie, esti si tu atrasa. Cedezi, mai devreme sau mai tarziu, cu unii vrei sa ajungi la asa ceva si o faci. Pana acolo drumul frumos pavat cu povestioare inocente, cu complimente, cu ce vrei sa auzi femeie, te prinde in mreaja cu sperante sau poate gesturile lui sau poate ce are de spus sau poate cum se apropie usor ca nu stii ca e miros, ca va fi atingerea, nu stii, dar te atrage. Tot cumulul acesta de factori, tot frumosul si placutul acesta va aduce impreuna. Daca nu e prea excitat si termina prea repede poate de mai multe ori va readuce impreuna. Vi s-a intamplat, nu? Stiti de la inceput ca nu vreti o relatie impreuna, ca nu va exista un noi, accepti poate ca e si luat, la randu-ti poate ii cedezi desi stii ca esti asteptata acasa. E ok, totul a condus la acel moment. 

Ce e intorsatura ce are loc ulterior? Mai baieti, graba, neatentia ulterioara care nu va caracteriza la primele intrevederi. Am stabilit de la inceput ca nu va exista o relatie, nu de asta ne-am culcat amandoi. De ce vreti voi sa stricati o amintire placuta? Un barbat ramane acolo, el ramane o amintire pentru totdeauna, ramane un zambet ascuns, o placere nespusa. Altii, in barbatia lor stiu sa strice mreaja si sa rupa tot. 

Un tanc, a simtit nevoia la un moment dat sa imi povesteasca cum a fost la o “fetita”(cunoasteti termenul sigur) sa isi piarda virginitatea. Serios? Parca nu mai avea 30 de ani. Ma simteam ca in liceu cand toti baietii desi virgini vaicareau cu gura mare diverse povesti inventate cu cat de barbati sunt ei si cum fratii mai mari sau baietii din cartier au organizat diverse special pentru ei. Nu se intampla asta. Dar sa revin, asta vreau sa aud de la tine? Vrajeala asta tine intre noi? Strici farmecul baiete. Hai sa iti zic si eu ca macar acum la varsta aceasta ar trebui sa realizezi ca o stimulare proprie, o laba cum vrei sa ii spui, este mai sanatoasa decat o curva penala care cine stie cu cati s-a culcat doar in acea noapte pana la tine. Doar de atat mi-ar fi rusine si nu as aminti vreodata de aceasta intamplare  nimanui, macar acum adult as realiza. Alege o pompa cu vid, o manusa care imita vaginul, o papusa gonflabila si esti mai castigat.

Ramaneti barbati, nu stricati ce ati construit tot voi atat de placut. Unii faceti si sex veritabil si v-as mai ceda in luni, ani, cine stie cum ajungem din nou la aceeasi masa. 

Voi mai avea sigur asemenea…prelegeri.

1 Comments

  • Avatar
   silviu
   Ian 02, 2018

   Tancii astia viseaza numai MILF :))

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*