0 Produs - 0,00 RON 0
Nu mai sunt produse in cosul tau
Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

.

Mi-a fost bine cu tine

Mi-a fost bine cu tine

C Madalina mar 8, 2017 Uncategories 0 Comments

Oana, 38 de ani, divortata de 3 ani. Adi, 41 de ani, divortat, probabil intr-o relatie discreta.

Nu stiu daca voi spune despre mine sau despre tine. Am divortat de tine din cauza certurilor…acum realizez, certuri provocate de mine in mare parte. Tu incercai sa fii dragut, galant, amabil. Eu stiam doar ca nu mai e ca la inceput si nu ma mai multumeai. Stii ceva Adi? Si eu eram schimbata, dar te vedeam doar pe tine. Tu stii ca acum imi pare rau? Tu te mai gandesti la noi dupa aproape 3 ani de la divort? Eu da… intr-o perioada ma mai sunai, ne mai vedeam chiar si pentru sex. Acum…imi lipseste parca si perioada aceasta.

Stii cat erai de interesant si de atragator? Sunt singura de aproape 3 ani, ma topesc sa fac sex…as face-o cu oricine aproape, atata nevoie resimt. Stau la mall la food court si mananc, mai beau o cafea, mai mestec lingurita intr-o inghetata, nu vreau sa ma grabesc. Ma uit in jurul meu, atatea cupluri, atatea familii. Sunt atrasa de barbatii insurati, sunt atrasa si geloasa pe barbatii insotiti de cate o fata frumoasa. Le observ micile gesturi, imi par atat de sexy, le observ privirea asupra partenerelor lor, ma vad privita pe mine asa de catre ei. Intr-o dupa amiaza la mall parca sunt cu 4, 5 barbati. Toti vin si pleaca, eu nu ma grabesc si imi traiesc starea de visare. Stii cum sunt, Adi? Ca intr-o poveste. Sunt Alice in Tara minunilor. In multe din noptile mele singuratice, imi satisfac nevoile trupesti cu unul din dildourile mele, ma stimulez usor, ma uit in oglinda, probez lenjerii, ascult bazaitul vibratorului. In starea mea de visare fac sex. Fac sex cu multi din acesti barbati care ii vad la mall. Nu arata bine ca barbati cat arata de bine in pereche, in familie. De cele mai multe ori am facut-o cu tine Adi. Cu tine! Caci acum realizez cat erai de interesant si atragator. Erai barbat bine, atingerile si gesturile tale marunte la toate iesirile noastre, cum vorbeai, cum ma priveai, cum vedeai lumea din jur. Acum, ma uit din exterior la altii si stiu cat erai de atragator, stiu sigur ca ma iubeai. Stii ceva Adi? Nu mai blamez pe nimeni, sunt divortata si tanjesc sa fac sex probabil oricand cu barbatul altei femei, cu sotul altei femei. El oare ar face-o din pozitia lui? Probabil doar rapus de farmecele mele ca femeie care stie ce vrea. Adi, tu oare m-ai inselat vreodata cand am fost impreuna? Poate cand eu te refuzam sau nu ne atingeam noptile in pat nici cate o saptamana? Ce conteaza acum? Stii ceva, Adi? Nu mai blamez pe nimeni ca acum stiu ce ganduri are o femeie singura. Te-as ierta acum si sa stiu ca ai facut-o candva cu alta femeie.

Am vazut pe o retea de socializare ca esti intr-o relatie discreta. Te voi astepta la mall sa va urmaresc. Atat de atragator. In gandurile mele voi fi papusa ta sexuala, noptile mele visatoare. Alice in Tara minunilor, asta sunt. Uite ca s-a golit si vinul acesta. Ai grija Adi!

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*