0 Produs - 0,00 RON 0
Nu mai sunt produse in cosul tau
Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

.

.

MYSTIM - Cusca pentru penis Inamicul pubic nr 2

526,40 RON 658,00 RON Salveaza 20%
cu TVA

Inamicul pubic nr. 2 este o cușcă elegantă și transparentă cu funcția e-stim (electrostimulare). Iti permite să păstrezi un penis neastamparat sub cheie, astfel încât sa ramana înțepenit până când stapana vine cu cheia și îl lasă să iasă. Cu ajutorul sunetului uretral si al celor 3 suprafețe conductoare, la stânga, la dreapta și sub axul penisului, prizonierul poate fi tratat asa cum te lasa inima, cu furnicături, chinuri sau pulsații, exact în intensitatea pe care o merită.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 Evaluări și recenzii ale clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie

Lungimea dușmanului nostru pubic nr. 2 poate fi ajustată individual în 4 lungimi, iar diametrul în 6 pași diferiți.

Deoarece suprafețele conductive pot fi scoase în cel mai scurt timp, centura noastră de castitate pentru domni capriciosi este perfectă chiar și pentru cei care nu au descoperit încă e-stim. Iar dacă un prizonier devine prea obraznic mai târziu, intensitatea poate fi ușor modificata.

Mai mult decât atât, Inamicul pubic nr. 2 vine cu o cutie elegantă de depozitare, care oferă spațiu suficient pentru o gamă largă de accesorii. Pachetul include nu numai cusca, sunetul ureteral și plăcuțele conductive, dar și firul de plumb compatibil de 2 mm pentru conectarea cuștii la una din sursele noastre de alimentare. Mai mult decât atât, există un manual de instrucțiuni detaliate în 6 limbi.

Un lacat metalic gravat și un set de 5 sigilii de plastic asigură că nu există nici o scăpare de la Enemy Pubic. Pentru cele "care  uita" există destule plăcuțe cu inscriptia "mâinile jos- acest prizonier aparține ...". Ca un mic memento, cine este detinatorul conținutului cuștii.

E24418

S-ar putea sa-ti placa

189,00 RON 283,00 RON
68,00 RON 91,00 RON
Oferte speciale
#htmlcaption1 #htmlcaption2 #htmlcaption3

DIN ACEEASI CATEGORIE

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !