0 Produs - 0,00 RON 0
Nu mai sunt produse in cosul tau
Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

.

.

Site-ul www.fanteziisecrete.ro este adresat numai persoanelor peste 18 ani! Comenzile sunt onorate doar persoanelor care fac dovada ca au varsta minima legala . 

Utilizarea site-ului de comert electronic www.fanteziisecrete.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Ne asumam  dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. 

Copyright

Intregul continut al acestui site: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele tale personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite produsele comandate si intocmirea documentelor fiscale factura, chitanta, etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem baze de date continand informatii referitoare la datele tale personale dar, pot fi transmise autoritatilor in drept numai la solicitarea acestora.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa solicitati stergerea datelor, printr-o cerere scrisa. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

Daca unele din datele tale sunt incorecte, te rog sa ne informezi cat mai curand posibil.

Conditii legale

www.fanteziisecrete.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.fanteziisecrete.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut poate fi rezolvat  pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Preturi 

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA, pot suferi modificari fara notificari prealabile.

Alege una din urmatoarele posibilitati de plata:

*plata cu cardul prin PlatiOnline * Virament bancar * 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod

CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră

*Daca esti pe "lista neagra" iti putem solicita plata in avans si in caz de forta majora,  ne rezervam dreptul sa nu onoram toate comenzile , dar speram sa nu se intample.

Returnare

Produsele comandate pot fi returnate sau schimbate cu alte produse, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la data primirii cu conditia ca produsele sa fie returnate in ambalajul original, noi, nefolosite , intacte. Vei fi nevoit sa suporti taxa de transport pentru retur. 

Nu poti returna produsele comandate daca : sunt aduse special pentru tine (la comanda), sunt folosite, deteriorate datorita manipularii gresite, articole intime.

Rambursarea fondurilor se face in 10 zile de la primirea returului prin aceeasi metoda folosita la plata. Se ramburseaza doar contravaloarea produsului, fara taxele de transport.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. 

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Pentru orice nelamuriri, sugestii sau probleme intampinate te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site .